Με μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκε η εθελοντική αιμοδοσία, απο τους πολιτιστικούς συλλόγους Κορινού.

Ξεπέρασε τις προσδοκίες η συμμετοχή των συμπολιτών μας στην εθελοντική αιμοδοσία των πολιτιστικών συλλόγων Κορινού χθες Κυριακή 11 Ιουνίου στην αίθουσα του δημοτικού σχολείου.


Συγκεντρώθηκαν 33 φιάλες που θα είναι στην διάθεση όσων το χρειαστούν σε περίπτωση έκτακτης ανάγκης.

Αρκετοί εθελοντές που προσήλθαν με προθυμία και αγάπη δεν μπόρεσαν να προσφέρουν αίμα για διαφόρους λογούς ( χαμηλή πίεση ,χαμηλός αιματοκρίτης κ.λ.π. ).τους ευχαριστούμε και ευχόμαστε στην επομένη αιμοδοσία να μπορέσουν να εκδηλώσουν την αγάπη τους προς τον συνάνθρωπο μας.

Οι πολιτιστικοί σύλλογοι Κορινού ευχαριστούν θ ε ρ μ ά όσους ανταποκρίθηκαν με προθυμία στο κάλεσμα για εθελοντική αιμοδοσία και ελπίζουν ότι την επομένη φορά θα είμαστε πολλοί περισσότεροι καλύπτοντας την έλλειψη ή την ανεπάρκεια αίματος που υπάρχει.


Δυστυχώς την έλλειψη αυτή αντιλαμβανόμαστε όταν εμείς οι ίδιοι ή οι κοντινοί μας άνθρωποι το χρειαστούν.

Ακολουθεί το δελτίο τύπου της οργανωτικής επιτροπής:

Την Κυριακή 11-06-2017 στην αίθουσα πολλαπλών χρήσεων της Δημοτικής Κοινότητας Κορινού, πραγματοποιήθηκε η εθελοντική αιμοδοσία των πολιτιστικών συλλόγων.

Η οργανωτική επιτροπή θα ήθελε να ευχαριστήσει το προσωπικό αιμοδοσίας του Νοσοκομείου Κατερίνης, που με σοβαρότητα και υψηλό αίσθημα ευθύνης για μια ακόμα χρονιά πρόσφεραν τις υπηρεσίες τους στο ακέραιο. Όπως, επίσης ευχαριστούμε θερμά τους αιμοδότες που στήριξαν ανιδιοτελώς αυτή μας την προσπάθεια και ανταποκρίθηκαν στο κάλεσμα μας.

Καλούμε τους εθελοντές να συνεχίσουν να προσφέρουν αίμα για να καλύπτουμε τις ανάγκες της Δημοτικής Κοινότητας μας και να στηρίζουν τους αρμόδιους φορείς στην εκστρατεία τους για την ενημέρωση και την διάδοση της ιδέας του εθελοντισμού για την προσφορά αίματος.

Με εκτίμηση,
Η Οργανωτική Επιτροπή

Ακολουθεί πλούσιο φωτογραφικό υλικό από τον Βασίλη Στεργιόπουλο:





















Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Δικαιολογητικά αποστρατείας στελεχών Στρατού ξηράς