Αποστολή σχολίων στην Google για διόρθωση στους χάρτες της, για την Παραλία Κορινού.

Αφορμή για να γράψω αυτό το άρθρο, ήταν η παρότρυνση ενός φίλου Κορινιώτη, ο οποίος μου επισήμανε το λάθος της google στον χάρτη που αφορά τον Κορινό και την Παραλία Κορινού συγκεκριμένα, με την ονομασία  Κατερίνη αντί του σωστού Παραλία Κορινού.

1η φωτο

Το εν λόγω θέμα το γνώριζα κι ο ίδιος από καιρό και είχα  να στείλει 5-6 φορές email στην google ως τοπικός οδηγός. Δυστυχώς ποτέ δεν έγινε η διόρθωση για το συγκεκριμένο θέμα, ενώ μου έχουν δεχτεί εκατοντάδες διορθώσεις.

Ο φίλος μου ζήτησε να του πω με ποιον τρόπο μπορούσε να επικοινωνήσει κι ο ίδιος με την google και του απάντησα ότι δεν μπορούσε, αλλά τελικά σήμερα ανακάλυψα ότι γίνεται και θα σας παρότρυνα μάλιστα όλους όσους αγαπάτε τον τόπο μας να στείλετε email στην google μήπως και εισακουστούμε.

Στην φωτογραφία του άρθρου έχω μαρκάρει σε κόκκινο ορθογώνιο πλαίσιο την επιλογή ‘’αποστολή σχολίων’’, που αφού το επιλέξουμε μας ανοίγει ένα παράθυρο όπως φαίνεται στην δεύτερη φωτογραφία και επιλέγουμε την τελευταία επιλογή ‘’άλλα σχόλια’’.

2η φωτο


Τώρα ανοίγει νέο παράθυρο που μας δίνει την δυνατότητα να επικοινωνήσουμε με την google

Τώρα ανοίγει νέο παράθυρο που μας δίνει την δυνατότητα να επικοινωνήσουμε με την google. Γράφουμε την διόρθωση που θέλουμε και αφού έχουμε κάνει Ctrl­+ PrtSc την εικόνα την επισυνάπτουμε και στη συνέχεια για να κάνουμε αποστολή του μηνύματος επιλέγουμε το βελάκι επάνω δεξιά.

3η φωτο


Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Πραγματοποιήθηκαν οι εκδηλώσεις Μνήμης για την Γενοκτονία του Θρακικού Ελληνισμού